Перейти до основного вмісту

Ярмарок проектів на Кіровоградщині

18 березня 2015 року пройшов черговий конкурс "Ярмарок проектів", у якому взяли участь 30 євроклубів області. Наш район представили вихованці гуртка Центру дитячої та юнацької творчості «Євроклуб «Діалог» (керівник Удовіченко І.П.) Григорова Олександра та Москалик Каріна. Дівчата презентували свою роботу (проект) на тему «Здоровому все здорово» у номінації «Соціальний проект». У ході презентації вони ознайомили присутніх з етапами реалізації проекту, розповіли про пророблену роботу всіх членів гуртка протягом трьох місяців. А це і збір інформаційного матеріалу щодо пропаганди здорового способу життя, і анкетування учнів, і проведення спортивних ігор та змагань, і профілактична робота серед однолітків, і вітамінні перерви, і участь у конкурсах плакатів та відеороликів щодо негативного впливу на життя підлітків алкоголю, тютюну та наркотиків тощо.
Кропітка робота членів гуртка «Євроклуб «Діалог» на чолі з керівником Удовіченко І.П. було гідно оцінена членами журі. Наші вихованці отримали перемогу в цьому конкурсі та були нагороджені грамотою департаменту освіти і науки Кіровоградської обласної державної адміністрації.





Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

 🇺🇦🇺🇦З Днем Вишиванки, Україно!!!!🇺🇦🇺🇦🇺🇦 Ми вітаємо вас зі вятом самобутньої, неповторної, барвистої української культури!     У День вишиванки хочемо побажати МИРУ і злагоди в Україні, у ваших будинках і серцях!    
 🎉🎉Вітаємо! 🎉🎉Вітаємо!!!🎉🎉 Переможці Всеукраїнської онлайн виставки-конкурсу. "Талановиті! Наполегливі! Успішні!" Вітаємо Ярмошенко Анастасію з ГРАН-ПРІ та Гончаренка Данила з ПЕРЕМОГОЮ. (керівник І. Удовіченко) Нових звершень та перемог!!!

"Мої права. Мої обов'язки"

Вихованці гуртка "Євроклуб "Діалог" виготовили лепбук "Мої права. Мої обов'язки.