Перейти до основного вмісту

Круглий стіл у Кіровоградській обласній державній адміністрації

27 листопада 2015 року в рамках Міжнародного проекту «Від руйнування до творення. Шляхи примирення в українському суспільстві» відбувся регіональний круглий стіл «Формування діалогу як шлях до громадянської активності молоді та взаєморозуміння у суспільстві».
Цей проект реалізовується з липня по грудень 2015 року за участю DVV International, Інформаційно-дослідного центру «Інтеграція та розвиток», громадської організації «Молодіжне громадське об’єднання «Центр» та підтримкою Міністерства закордонних справ Німеччини. 
В Кіровоградській області партнерами проекту є: Кіровоградський обласний центр дитячої та юнацької творчості, Громадська рада при Кіровоградській облдержадміністрації, Управління комунікацій з громадськістю, Управління молоді та спорту Кіровоградської облдержадміністрації, Корпус Миру США в Україні.

 Вихованка гуртка "Євроклуб "Діалог" Григорова О.



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

 🇺🇦🇺🇦З Днем Вишиванки, Україно!!!!🇺🇦🇺🇦🇺🇦 Ми вітаємо вас зі вятом самобутньої, неповторної, барвистої української культури!     У День вишиванки хочемо побажати МИРУ і злагоди в Україні, у ваших будинках і серцях!    
 🎉🎉Вітаємо! 🎉🎉Вітаємо!!!🎉🎉 Переможці Всеукраїнської онлайн виставки-конкурсу. "Талановиті! Наполегливі! Успішні!" Вітаємо Ярмошенко Анастасію з ГРАН-ПРІ та Гончаренка Данила з ПЕРЕМОГОЮ. (керівник І. Удовіченко) Нових звершень та перемог!!!

"Мої права. Мої обов'язки"

Вихованці гуртка "Євроклуб "Діалог" виготовили лепбук "Мої права. Мої обов'язки.