Перейти до основного вмісту

Не дай СНІДу шанс

01 грудня 2016 року до Міжнародного дня солідарності з інфікованими СНІДом вихованці гуртків «Євроклуб «Діалог» і «Стань творцем свого життя» Стешенко Дар’я, Момонт Анна, Василишина Яна, Медвідь Юлія, Романівська Світлана, Петрук Владислава, Прокопенко Софія разом з керівником гуртків Удовіченко І.П. та культорганізатором ЦДЮТ Гапоновою О.О. провели вже традиційну просвітницьку акцію до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом, у ході якої діти роздавали перехожим м. Долинська пам'ятки «СНІД. Знати, щоб жити» та приколювали червоні стрічки. До дитячої акції долучилася й Колісник Марія Михайлівна, фахівець із соціальної роботи (психолог) Районного центру соціальних служб для дітей, сім'ї та молоді, яка вручила грамоту РЦСССДМ учасникам акції та подяку їх керівнику Удовіченко Ірині Петрівні.
Діти розповідали долинчанам про СНІД та інші небезпечні хвороби,



основні шляхи зараження цими хворобами та заходи щодо їх профілактики. Особливу увагу діти звернули на толерантне ставлення до людей, які зіткнулися з такою важкою проблемою, та надання їм необхідної підтримки й допомоги. Дорослі охоче спілкувались з дітьми та дякували за їх активну позицію та небайдужість до ситуації, яка складається у нашій країні стосовно поширення ВІЛ/СНІДу.
Ми переконані, що наші діти усвідомлюють загрозу СНІДу та дбатимуть про своє здоров’я, вестимуть здоровий спосіб життя, житимуть за законами моралі й у майбутньому матимуть міцні сім’ї.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

 🇺🇦🇺🇦З Днем Вишиванки, Україно!!!!🇺🇦🇺🇦🇺🇦 Ми вітаємо вас зі вятом самобутньої, неповторної, барвистої української культури!     У День вишиванки хочемо побажати МИРУ і злагоди в Україні, у ваших будинках і серцях!    
 🎉🎉Вітаємо! 🎉🎉Вітаємо!!!🎉🎉 Переможці Всеукраїнської онлайн виставки-конкурсу. "Талановиті! Наполегливі! Успішні!" Вітаємо Ярмошенко Анастасію з ГРАН-ПРІ та Гончаренка Данила з ПЕРЕМОГОЮ. (керівник І. Удовіченко) Нових звершень та перемог!!!

"Мої права. Мої обов'язки"

Вихованці гуртка "Євроклуб "Діалог" виготовили лепбук "Мої права. Мої обов'язки.