Перейти до основного вмісту

🎈🎈🎈 Вихованці гуртка "Євроклуб "Діалог" вітають дітей України зі святом. 🎈🎈🎈Бажаємо солодощів і радощів, веселощів і чудових друзів, чудових пригод і удачі, щасливого дитинства і забавних ідей. Ніколи не сумуй, вір в свої мрії, радуй батьків і дивуй весь цей світ!

 У 1954 році Генеральна Асамблея ООН рекомендувала всім країнам ввести в практику відзначення Всесвітнього дня дитини як дня світового братерства і взаєморозуміння дітей. У різних країнах він може відзначатися будь-коли й встановлюється на розсуд урядів держав.

20 листопада 1959 року XIV сесією Генеральної Асамблеї ООН була ухвалена Декларація прав дитини, а 20 листопада 1989 року, на 44-ій сесії ГА ООН – Конвенція про права дитини, яка є засадничим міжнародним документом із захисту прав дітей. Наразі її ратифікували 193 країни. Саме тому 20 листопада в багатьох країнах світу відзначають свято дитячої радості, благополуччя, світового взаєморозуміння.

Керівник гуртка "Євроклуб "Діалог" Ірина Удовіченко.







Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

 🇺🇦🇺🇦З Днем Вишиванки, Україно!!!!🇺🇦🇺🇦🇺🇦 Ми вітаємо вас зі вятом самобутньої, неповторної, барвистої української культури!     У День вишиванки хочемо побажати МИРУ і злагоди в Україні, у ваших будинках і серцях!    
 🎉🎉Вітаємо! 🎉🎉Вітаємо!!!🎉🎉 Переможці Всеукраїнської онлайн виставки-конкурсу. "Талановиті! Наполегливі! Успішні!" Вітаємо Ярмошенко Анастасію з ГРАН-ПРІ та Гончаренка Данила з ПЕРЕМОГОЮ. (керівник І. Удовіченко) Нових звершень та перемог!!!

"Мої права. Мої обов'язки"

Вихованці гуртка "Євроклуб "Діалог" виготовили лепбук "Мої права. Мої обов'язки.